Zaloguj się, aby zachować osiągnięcia na różnych urządzeniach
Konto przechowuje historię, codzienne wyzwania, turnieje, ustawienia i niedokończone zwykłe gry. Bieżący postęp gościa jest scalany po zalogowaniu, natomiast dane innych kont na tym urządzeniu pozostają oddzielne.
Zaloguj się
Kontynuuj od miejsca, w którym skończyłeś.
Utwórz konto
Bezpłatnie, z użyciem istniejącego konta WordPress.
Administrator może włączyć tę opcję w Ustawienia → Ogólne → Każdy może się zarejestrować.
Gdzie są przechowywane Twoje dane?
Każda czynność poniżej wpływa dokładnie na jedną grupę danych. Nie ma niejednoznacznego przycisku „usuń wszystko”.
Niedokończona gra, migawka ustawień, szybkie statystyki i oczekujące wyniki. Obszary pamięci są rozdzielone według sesji gościa lub konta.
Identyfikator urządzenia, stan samouczka i historia wyboru plansz są używane wyłącznie do obsługi doświadczenia na tym urządzeniu; nie są danymi profilu.Przesłane wyniki są powiązane z anonimowym identyfikatorem gościa zapisanym w pliku cookie, dzięki czemu postęp i wpisy rankingu pozostają dostępne w bieżącej sesji gościa.
Możesz usunąć wyłącznie dane bieżącego gościa, bez wpływu na żadne zalogowane konto.Przywróć domyślne ustawienia dźwięku, wibracji, skrótów, podpowiedzi i kandydatów. Statystyki i niedokończone gry nie zostaną usunięte.
Usuń historię i osiągnięcia ze zwykłych gier. Dane codziennych wyzwań i turniejów zostaną zachowane, aby limity prób i rankingi pozostały prawidłowe.
Usuń Klasyczne lub Killer osobno. Gry w drugim trybie, ukończone statystyki i wyniki rywalizacji nie zostaną naruszone.
Usuń historię, osiągnięcia, przesłane wyniki, ustawienia i niedokończone gry dla bieżącego identyfikatora gościa, a następnie utwórz nowy identyfikator gościa. Zalogowane konta na tym urządzeniu nie zostaną usunięte.
